Verzenden & Levering

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
De levertijd naar Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk is gemiddeld 2-5 dagen. Alle bestellingen worden met DHL verzonden en kunnen tot in detail worden gevolgd. Voor de verzendtijd naar andere landen kunt u ons vragen en wij zullen het voor u controleren.

Onze zijde- en muurstickerproducten hebben een langere verzendtijd; 10-15 dagen naar Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Andere landen zijn variabel, voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar redlionecommerce@gmail.com. De langere levertijd van deze producten is te danken aan een internationale samenwerking vanwege de bijzondere kwaliteit van de zijde.

Deze levertijden kunnen afwijken tijdens feestdagen en vakanties. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te volgen onder het kopje 'volg uw bestelling'.

De verzendkosten zijn altijd voor onze rekening en dus gratis (behalve voor retourzendingen).

Meerdere pakketten? Of slechts 1 artikel ontvangen?
Omdat onze producten rechtstreeks bij onze producenten worden besteld, kan het voorkomen dat ze in aparte pakketten worden verpakt. Deze worden dan ook op verschillende tijdstippen geleverd. Wij vragen u hiervoor geduld te hebben.

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren!


Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)


x
x